Workshop Zeeuwse bolus & gevulde koek

Molen de Hoop Harderwijk Havendijk 9, Harderwijk, Gelderland, Nederland

Een Zeeuwse bolus is een zoet gesuikerd broodje gemaakt van luxe witbrood. Oorspronkelijk afkomstig uit de provincie Zeeland maar met wortels in Spanje en Portugal. De bolus wordt gezien als van origine Joods en de naam bolus is ontleend aan het Jiddisch. Bolus of boles...

€29,50 per persoon

Workshop Zeeuwse bolus & gevulde koek

Molen de Hoop Harderwijk Havendijk 9, Harderwijk, Gelderland, Nederland

Een Zeeuwse bolus is een zoet gesuikerd broodje gemaakt van luxe witbrood. Oorspronkelijk afkomstig uit de provincie Zeeland maar met wortels in Spanje en Portugal. De bolus wordt gezien als van origine Joods en de naam bolus is ontleend aan het Jiddisch. Bolus of boles...

€29,50 per persoon

Workshop Zuidlaarder bol & Kattentongen VOL-inschrijven is niet meer mogelijk!

Molen de Hoop Harderwijk Havendijk 9, Harderwijk, Gelderland, Nederland

Een Zuidlaarder bol is een groot rond brood vol met krenten en rozijnen. Het wordt traditioneel gebakken om de jaarlijkse Zuidlaarder paardenmarkt te vieren. Kattentongen zijn klassieke koekjes die in het frans de prachtige naam "Langues de chats" hebben. Een eenvoudig koekje, maar super lekker...

€29,50 per persoon

Workshop Paashaasjes van Briochedeeg & Jan Hagel VOL- inschrijven niet meer mogelijk!

Molen de Hoop Harderwijk Havendijk 9, Harderwijk, Gelderland, Nederland

Jan Hagel is een koekje dat al sinds de achttiende eeuw gebakken wordt en is/was ook een scheldnaam voor het gewone volk, het gepeupel. Het is een rechthoekig koekje bedekt met grove suiker ('de hagel") en eventueel amandelschaafsel. Inschrijven

€29,50 per persoon

Workshop Fougasse Provençale & Kokosklappers VOL-inschrijven niet meer mogelijk!

Molen de Hoop Harderwijk Havendijk 9, Harderwijk, Gelderland, Nederland

Fougasse Provençale is een typisch Frans platbrood uit de Provence. Dit platte brood heeft een zachte korst. Verschillende kruiden zoals Provençaalse kruiden en/of olijven kunnen door het deeg worden gemengd. Inschrijven

€29,50 per persoon

Workshop Limburgse vlaai & Soepstengels VOL-inschrijven niet meer mogelijk!

Molen de Hoop Harderwijk Havendijk 9, Harderwijk, Gelderland, Nederland

Limburgse vlaai (Limburgs: vlaai, vlaoj, flaai of vla) is een gebak dat traditioneel geassocieerd wordt met Belgisch- en Nederlands-Limburg. In tegenstelling tot een taart worden vlaaien gemaakt met een gistdeeg en gevuld met allerlei vruchten of rijstpudding. Inschrijven

€29,50 per persoon