Workshop Brioche en Speltkoeken met rozijnen en pompoenpitten

Molen de Hoop Harderwijk Havendijk 9, Harderwijk, Gelderland, Nederland

Brioche is oorspronkelijk een Frans luxe brood uit de regio Vendée in het westen van Frankrijk en werd voor het eerst gebakken in de 16e eeuw. Hoewel het destijds vooral populair was onder rijke burgers, is het tegenwoordig een bekend en geliefd brood over de...

€32,50 per persoon

Workshop Brioche en Speltkoeken met rozijnen en pompoenpitten

Molen de Hoop Harderwijk Havendijk 9, Harderwijk, Gelderland, Nederland

Brioche is oorspronkelijk een Frans luxe brood uit de regio Vendée in het westen van Frankrijk en werd voor het eerst gebakken in de 16e eeuw. Hoewel het destijds vooral populair was onder rijke burgers, is het tegenwoordig een bekend en geliefd brood over de...

€32,50 per persoon

Workshop Maisbrood en Dambordkoekjes

Molen de Hoop Harderwijk Havendijk 9, Harderwijk, Gelderland, Nederland

Vroeger waren koekjes iets heel bijzonders. Mensen aten ze alleen als het feest was. Koekjes waren te duur om elke dag te eten. Tegenwoordig eten mensen heel veel koekjes. Nederlanders eten elk jaar gemiddeld zo'n zestien kilo koekjes per jaar. Dat zijn ongeveer 64 pakjes,...

€32,50 per persoon

Workshop Maisbrood en Dambordkoekjes

Molen de Hoop Harderwijk Havendijk 9, Harderwijk, Gelderland, Nederland

Vroeger waren koekjes iets heel bijzonders. Mensen aten ze alleen als het feest was. Koekjes waren te duur om elke dag te eten. Tegenwoordig eten mensen heel veel koekjes. Nederlanders eten elk jaar gemiddeld zo'n zestien kilo koekjes per jaar. Dat zijn ongeveer 64 pakjes,...

€32,50 per persoon