Home >> Molen de Hoop >> Onze vrijwilligers

Onze vrijwilligers

Een plek voor iedereen: dat is de molen. Jong of oud, iedereen beleeft de molen op zijn eigen manier. Regelmatig organiseren we open dagen en geven onze molenaars demonstraties, zoals het hijsen van de zeilen en het daadwerkelijk malen. Ook de gidsen staan vaak paraat om een groep mensen mee te nemen op ontdekkingstocht door de stellingmolen. Iedere woensdag en zaterdag staat het winkelpersoneel klaar om klanten te ontvangen voor heerlijke biologische producten. Gedurende het jaar organiseren onze bakkerijvrijwilligers leuke en vooral lekker workshops voor jong en oud. En dan hebben wij nog de teams eromheen die zorgen voor het onderhoud en de instandhouding van dé trots van Harderwijk.

Onze molen is een vanzelfsprekendheid in Harderwijk, maar zonder vrijwilligers en sponsoren kunnen onze wieken niet blijven draaien. Voel jij je ook verbonden met Harderwijk en wil jij jouw (molen)steen bijdragen? Dan ben jij van harte welkom in ons zeer gezellige team. Naast veel plezier ontvang je ook nog eens een aantal voordelen:

  • 1 keer per jaar een feestavond
  • Korting op de producten in de winkel
  • Fiscaal voordeel
  • 1 keer per jaar gratis gebruik van onze educatieve ruimte
  • Een geschenk met de feestdagen

Jouw (molen)steen bijdragen?

Wil jij ook een belangrijke bijdrage leveren aan de trots van Harderwijk? Wil jij jouw steen bedragen en betrokken zijn bij Molen De Hoop? Van harte welkom in ons team!