31 oktober 2021

Publicatie financiële jaarstukken

Het bestuur van de Harderwijkse Molen Stichting is verplicht om jaarlijks voor 1 juni de financiële jaarstukken te publiceren op een voor iedereen toegankelijk kanaal.

Als gevolg van de talloze effecten die de corona pandemie heeft gehad op de economie, is het onze accountant niet gelukt om de jaarstukken tijdig aan te leveren. Het bestuur heeft er begrip voor dat het opstellen van de jaarstukken van Harderwijkse ondernemingen met een direct commercieel belang voorrang had.

Echter, om onze ANBI status te behouden (belangrijk voor sponsoren en donateurs die daarmee een fiscaal voordeel kunnen hebben) moeten de jaarstukken voor de belastingdienst toegankelijk zijn. De Staatssecretaris van Financiën heeft besloten om alle stichtingen die zo’n ANBI status hebben uitstel te verlenen. In haar vergadering van 24 augustus 2021 heeft het bestuur besloten om van dat uitstel gebruik te maken.

We hebben dankbaar gebruik gemaakt van het geboden uitstel.
Bekijk hier de jaarrekening van 2020

(h)eerlijke lekkernijen

Molen De Hoop in Harderwijk maakt vele producten. Van kant-en-klare broodmix tot pannenkoekenmix. Houd je van gezonde en (h)eerlijke lekkernijen? Bekijk hier ons mooie assortiment biologische producten.