Nieuws

Oliebollenverkoop in de molen

15 december 2021 – Wie afgelopen week via de Burgemeester de Meesterstraat Harderwijk binnen is gereden, kan het niet zijn ontgaan. Op de stelling van de Harderwijkse molen hangt een enorme banner. ‘Oliebollen’ is van veraf duidelijk te lezen. Een onmogelijk te missen oproep om langs te komen bij de molen en de komende feestdagen je verse oliebollen maar ook appelbeignets hier te kopen.

De workshops voor 2022

22 november 2021 – De bakkers en workshop begeleiders hebben alle workshops voor 2022 in de agenda gezet. Wil je ook weten hoe je een mooi gevlochten brioche maakt of wat het geheim is van een heerlijk Turks olijvenbrood? Kijk dan snel bij de beschikbare workshops en schrijf je in!

Publicatie financiƫn

31 oktober 2021 – Eerder meldden wij dat door de effecten van de coronapandemie het onze accountant niet was gelukt de jaarstukken tijdig aan te leveren. Het bestuur heeft besloten in te gaan op de mogelijkheid om uitstel tot 1 november te krijgen van het Ministerie van FinanciĆ«n.
Inmiddels zijn de jaarstukken gepubliceerd.

Molen De Hoop ondergaat metamorfose

24 maart 2021 – De Harderwijkse molen De Hoop wordt op dit moment flink verbouwd. De mengzolder (1e verdieping) en het bakkerijmuseum krijgen een complete metamorfose.

Harderwijkse Molen Stichting zoekt vrijwilligers

Mei 2022 – Wij zoeken gidsen voor de molen en mensen die ons in de molenwinkel willen helpen. Lijkt het u leuk om uw steentje bij te dragen, stuur dan een mail naar info@harderwijksemolen.nl

Harderwijkse Molenstichting investeert verder

Na de realisatie van het bakkerijmuseum in 2019 is het nu tijd om verder te gaan met de herontwikkeling van onze molen.

Nieuwbouw molen

Alweer enige tijd geleden hebben wij het idee opgevat om onze molen met bijgebouwtje enigszins te vergroten, om een aantal redenen.